Curs Dermopigmentare Brasov

Aceasta procedura mai poarta denumirea si de tatuaj cosmetic sau machiaj semipermanent care are scopul de a accentua trasaturile naturale ale fetei prin corectiile la nivelul sprancenelor, buzelor sau ochilor.
In cadrul cursului de Dermopigmentare, vei studia urmatoarele tehnici: micropigmentare fir cu fir, pudrat cat si micropigmentarea buzelor si a liniei de tus.

Curs Automachiaj Brasov

Dezvoltam impreuna tehnici de machiaj, conform fizionomiei si morfologiei chipului tau. Regasim aici machiajul de zi, office si cel de seara

Curs Laminare Gene si Laminare Sprancene Brasov

Curs Laminare Gene si Laminare Sprancene Brasov are ca scop fixarea si ordonarea firelor pe perioada indelungata pentru un look de mare efect care merge pe linia naturaletii si reprezinta un real ajutor pentru sprancenele “buclucase”. Rezultatele sunt absolut spectaculoase!

Curs Extensii Gene Russian Volume 4D-12D Brasov

Descopera lumea fascinanta a volumelor!
Te asteptam sa te inscrii la cursul de perfecționare 4-12D pentru a-ti diversifica serviciile si pentru a-ti atrage noi cliente!

Pachet Laminare Gene Sprancene si Stilizare

Pachet Laminare Gene Sprancene si Stilizare are ca scop fixarea si ordonarea firelor pe perioada indelungata pentru un look de mare efect care merge pe linia naturaletii si reprezinta un real ajutor pentru sprancenele “buclucase”. Rezultatele sunt absolut spectaculoase!

Curs Laminare Gene si Sprancene Brasov

Curs Laminare Gene si Sprancene Brasov este o procedura non invaziva, prin care genele capata volum, devin curbate si datorita pigmentarii devin mai inchise la culoare, lasand impresia de gene mai groase si bine definite.

Curs Laminare Sprancene si Stilizare

Curs Laminare Sprancene si Stilizare are ca scop fixarea si ordonarea firelor pe perioada indelungata pentru un look de mare efect care merge pe linia naturaletii si reprezinta un real ajutor pentru sprancenele “buclucase”. Rezultatele sunt absolut spectaculoase!

curs stilizare sprancene, cursuri cosmetica

Curs Stilizare Sprancene Brasov

Aceasta specializare este necesara atat unui cosmetician, cat si unui machior. Stilizarea sprancenelor corecteaza un punct „fierbinte” al fetei: zona ochilor

curs tehnica creionului, cursuri make-up

Curs Make-up in Tehnica Creionului Brasov

Curs Make-up in Tehnica Creionului Brasov e axat pe corecția formei ochiului, studierea anatomiei feței, a direcţiei linilor si structurii volumelor. Tehnica are avantajul realizarii unui machiaj ce rezista garantat timp de 24 ore, pastrandu-si prospetimea si caracteristicile initiale.

Curs Make-up in Tehnica Acuarelei Brasov

Curs Make-up – Tehnica Acuarelei Brasov dezvolta diverse tipuri de machiaj, realizate cu produse tip acuarela, prin folosirea de culori intense si rezistente. Datorita texturii usoare si faptul ca au compozitia bazata pe apa, cosmeticele de tip acuarela ofera un aspect extrem de natural al fetei, oferind un control mare asupra cantitatii de produs folosite.